|
Videetje met hesp-kaasvulling
|
€ 1 per stuk
|
|
Mini quiche met ham-prei
|
€ 1 per stuk
|
|
Mini pizza met ham-kaas-tomaat
|
€ 1 per stuk
|
|
Warme scampi met getomateerde roomsaus
|
€ 1,75 per stuk
|
|
Kippenvleugels van de chef
|
€ 1 per stuk
|
|
Coquille om te gratineren
|
€ 3,50 per stuk
|
|
Tapas plank deluxe (vanaf 6 pers)
|
€ 14,95 p.p.*
|
|
Canneloni van carpaccio
|
€ 1,75 per stuk
|
|
Wrap van gerookte zalm
|
€ 1,75 per stuk
|
|
Hapje vitello tonato
|
€ 1,75 per stuk
|
|
Scampi met getomateerde roomsaus
|
€ 10,95 p.p.*
|
|
Zelfbereide garnaalkroket
|
€ 3,85 per stuk
|
|
Huisgerookte zalm
|
volgens bord/schotel
|
|
Oostends vispannetje (verse witvis, zalm, tong + garnalensausje)
|
€ 10,00 p.p.
|
|
Foie gras van het huis (uienkonfijt verkrijgbaar)
|
€ 129,50 /kg
|
|
Zelfbereide kaaskroket
|
€ 1,50 per stuk
|
|
Zelfbereide zwezerikkroket
|
€ 3,25 per stuk
|
|
Carpaccio van rund/raketsla/parmezaan
|
volgens bord/schotel
|
|
Tagliata van rund/raketsla/parmezaan
|
volgens bord/schotel
|
|
Warme beenhesp (brasvarken!) met aparte roomsaus
|
€ 11 p.p.*
|
|
Varkenshaasje met peper-of champignonsaus
|
€ 11,50 p.p.*
|
|
Varkensgebraad orloff
|
€ 11,50 p.p.*
|
|
Opgevulde kalkoenfilet met chamignonsaus
|
€ 11,50 p.p.*
|
|
Kalkoenfilet met peper-of champignonsaus
|
€ 11 p.p.*
|
|
Kalkoenfilet orloff
|
€ 12,50 p.p.*
|
|
Kalfsribstuk met champignonsaus
|
€ 16,50 p.p.*
|
|
Gemarineerd varkenshaasje met veenbessensaus
|
€ 12 p.p *
|
|
Halve parelhoen met cognacroomsaus
|
€ 12,95 p.p*
|
|
Parelhoenfilet met cognacroomsaus
|
€ 13,95 p.p*
|
|
Hertenkalf (seizoen)
|
|
|
Lamskroontje (oven klaar)
|
Assortiment van fijne vleeswaren, vis, groentjes en koude aardappelen of verse frietjes (op aanvraag)
€ 33,95 p.p. *